• Home
  • Blog
  • Terugblik op de kerstactiviteiten.

Terugblik op de kerstactiviteiten.

28 December 2018
Woonzorgcentrum Sint-Anna

Tijdens de maand december gingen verschillende kerstactiviteiten door. We startten de maand met een jaarlijkse kerstmarkt, georganiseerd door het feestcomité.

Op vrijdag 14 december hadden alle bewoners die dat wensten de mogelijkheid om de kerstmarkt te bezoeken. Op zaterdag en zondag kwam er veel bezoek langs. De kerstmarkt was opnieuw een succes. 

Eveneens trokken we op vrijdag 14 december even op uit. Een aantal van onze bewoners brachten een bezoek aan de kerstmarkt van de collega’s van het woonzorgcentrum Herdershove in Sint-Pieters-Brugge. We genoten er van een lekkere wafel of stuk taart en verschillende bewoners deden er hun kerstinkopen.

Op zondag 16 december konden we naar jaarlijkse traditie genieten van het kerstconcert van "one for the road band". 

Het jaarlijkse kerstfeest, waarbij alle bewoners, samen met het volledige team van medewerkers, aan tafel mochten schuiven, voor een lekker kerstdiner, gemaakt door onze kokkinnen ging door op 20 december. Het was weer heerlijk!

En tenslotte op maandag 24 december, ging de kerstviering door, dit met een levende kerststal. Bewoners en een collega met haar kindje, vulden opnieuw de kerststal. 

Kortom het was weer een mooie maand, de kerstsfeer was sterk aanwezig in ons huis.