Buurtmarkt bij WZC Mariaburcht

28 Mei 2019
Woonzorgcentrum Mariaburcht
Centrum voor kortverblijf Mariaburcht
Centrum voor dagverzorging Mariaburcht

Naar aanleiding van de “dag  van de buren” wilden we de bewoners van het woonzorgcentrum, bezoekers van het dagverzorgingscentrum, familieleden, buurtbewoners …. op een gezellige manier met elkaar verenigen.
En zo organiseerden de collega’s van het woon- en leefteam van woonzorgcentrum Mariaburcht op 24 mei 2019 een buurtmarkt.

Tijdens deze eerste editie mochten we meteen 19 marktkramen welkom heten. Er was voor elk wat wils: bloemen, lederwaren, dameskledij, kinderkledij, juwelen, onder- en nachtkledij, schoenen, ouderwetse snoepen, droogvis, verse aardbeien, verzorgingsproducten, ambachtelijke houtwerkjes, zuivelproducten en nog veel meer!

Ook aan de kinderen en schoolgaande jeugd werd gedacht: Zij konden naar hartenlust eendjes vangen in het eendjeskraam. 

Onze bewoners van het woonzorgcentrum en de bezoekers van dagverzorgingscentrum kregen een bonnetje voor een gratis pannenkoek. We trakteerden ook de aanwezige leerlingen van de Dentergemse scholen op een heerlijke pannenkoek.

Deze buurtmarkt, de eerste editie, was een enorm succes! Mede dankzij het schitterende weer konden we rekenen op een grote opkomst. Op naar de volgende editie!