• Home
  • Blog
  • Curando West opent troostplek GEANNULEERD

Curando West opent troostplek GEANNULEERD

30 September 2020
Centrum voor kortverblijf Westervier
Woonzorgcentrum Westervier
Centrum voor dagverzorging Sparke Viers
troostplek - bezoek - Brugge - Westervier - stilstaan

De officiële opening van de troostplek wordt uitgesteld, naar een moment waarop samenkomen net wat veiliger is en de besmettingen in Brugge gedaald zijn. Toch blijft het een plek waar je naartoe kan gaan om even stil te staan, troost te zoeken en vooral ook hoop te planten. Op elke dag blijf je er welkom.

Door het coronavirus is het gewone leven immers stevig door elkaar geschud. Bepaalde gebruiken en rituelen lopen anders dan voorheen. Veel mensen hebben het moeilijk om met deze situatie om te gaan. Dat willen we niet zomaar laten gebeuren. Met ‘PlantTroost’ kan iedereen meedoen om samen troost te vinden en te geven. En: hoop te planten!

Wie reeds voor deze dag inschreef, blijft welkom. Een individueel op de troostplek, de kans om een bloembol in de grond te steken en zo hoop te planten blijft mogelijk. Ook op latere momenten krijgt men de kans om er een bloemetje in de grond te steken. De bloembollen die we er zullen planten, bloeien in het voorjaar als symbool voor verbondenheid, hoop en kracht.

Heb je graag dat we voor jou een pakketje klaarzetten zodat je (samen) de troostplek kan komen beleven? Geef dan je gegevens door via deze link
Kom je langs op een ander moment en liet je het niet weten? Dan kan het zijn dat er geen pakketjes meer klaarstaan om zelf een van onze bloembollen te planten. Ondanks dit blijf je uiteraard nog welkom om er stil te worden (en misschien wat bloembollen van thuis te planten) De Troostplek is omgeven van planten en in elk seizoen even mooi. Het hele jaar door te bezoeken!