Compliment, suggestie of klacht

Wij doen er alles aan om een zo goed mogelijke dienstverlening te bieden. Heb jij complimenten of suggesties die je met ons wil delen?
Wij horen deze graag van jou. Ook vwanneer je niet tevreden bent horen wij dit graag want met behulp van jouw feedback kunnen wij onze zorg- en hulpverlening verbeteren.

Compliment

Ben je tevreden over onze dienstverlening en wil je een compliment achterlaten voor een van onze medewerkers of afdelingen? Dat stellen wij erg op prijs. Geef jouw compliment rechtstreeks aan de afdeling of persoon over wie je tevreden bent. Je kan ook een digitaal formulier invullen. Wij zorgen er dan voor dat deze bij de juiste persoon of afdeling terecht komt.

Suggestie of klacht

VZW Curando beschikt over een klachten- en suggestieprocedure die meerdere mogelijkheden biedt om een melding te maken.

Je kan jouw klachten, bemerkingen en suggesties ten allen tijde mondeling signaleren aan één van onze medewerkers of direct aan de klachtenbehandelaar, die de suggestie of klacht verder opvolgt en jou informeert over de verder afhandeling van de suggestie of klacht. Elke woonzorgzone heeft een klachtenbehandelaar, met name de verantwoordelijke voor Innovatie, Vorming en Kwaliteit (IVK).

Zone Noord: Els Seselle
Zone Midden: Shirley Vangampelaere
Zone Zuid: Valerie Opbrouck
Zone Oost: Julie Van der Wee
Zone West: Leen Snauwaert

 

 

 

 

Daarnaast kan je digitaal een suggestie of klacht formuleren. De digitaal geregistreerde klachten en suggesties worden eveneens opgevolgd door de klachtenbehandelaars. Bij een klacht streven we ernaar om binnen de twee werkdagen na deze registratie met jou contact op te nemen.

Indien je jou liever tot een externe partij richt, beschik je over de mogelijkheid om rechtstreeks de Woonzorglijn van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid te contacteren in geval van een vraag of klacht met betrekking tot een woonzorgcentrum, een assistentiewoning, een centrum voor kortverblijf of een centrum voor dagverzorging. De Woonzorglijn is bereikbaar via telefoon (02 553 75 00) of e-mail (woonzorglijn@vlaanderen.be).