Wist je dat… Curando haar medewerkers verrast met een leuke attentie bij bijzondere gelegenheden (geboorte, huwelijk, communie, pensioen, aantal jaren in dienst…)?

Want bij Curando zorgen we niet alleen voor onze zorgvragers, we zorgen ook voor jou! 

Bekijk onze openstaande vacatures hier!

Welbi brengt mensen uit je buurt samen om elkaar te helpen. Goedkoop en betrouwbaar voor wie helpende handen zoekt, gemakkelijk en fiscaal voordelig voor wie wil helpen. Zoek in je buurt, geef aan waarmee je wil helpen of waarvoor je iemand zoekt, en betaal nadien via de gratis app of je computer.

Eenvoudig, flexibel en betrouwbaar.

Word ook Welbi

Hof Bladelin, het Middeleeuws stadspaleis gelegen naast onze assistentiewoningen in Brugge, is nu ook digitaal gelanceerd met een nieuwe website.

Lees meer over Hof Bladelin

Ons hart klopt voor u - Curando doet mee!

Curando neemt deel aan de campagne 'Ons hart klopt voor u', een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepel waartoe wij behoren.

Lees meer

Curando, zorg en wonen in 5 woonzorgzones

Je hebt graag de organisatie van je leven in eigen handen, ook op het moment dat je hulp of zorg nodig hebt.

Curando biedt acht verschillende zorgformules. Al onze diensten werken onderling vlot samen om voor iedere zorgvrager het gepaste aanbod samen te stellen. Door deze geïntegreerde werking kunnen wij jou dus steeds op maat ondersteuning bieden. In een katholieke traditie zijn wij sinds 1688 dienstbaar aan zieke en ouder wordende mensen. Trouw aan die traditie, en tegelijk hedendaags en innovatief, willen we blijven uitblinken in die dienstbaarheid. Je zal wellicht verrast zijn wat wij allemaal voor jou kunnen doen!

Nieuws

19 Mei 2023

De keuken van WZC Mariawende ontving het Smiley-label van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Het label is de hoogst mogelijke kwaliteitserkenning die een grootkeuken kan ontvangen en betekent dat je aan alle eisen van het FAVV voldoet.

Blog

Maandmenu Juni 2023
23 Mei 2023
Lokaal dienstencentrum Ontmoetingscentrum Avondvreugd

Heb jij ook geen zin om alleen te eten?

Kom langs in Lokaal Dienstencentrum Avondvreugd. Daar kan je iedere dag een verse warme maaltijd krijgen.