Curando vzw draagt vanaf nu het Qualicor Europe kwaliteitslabel. Dit betekent dat elke zorgvrager terecht komt in een organisatie waar kwaliteit en veiligheid voorop staan en waar continu wordt gewerkt om die te verbeteren.

Lees meer

Wist je dat… Curando haar medewerkers verrast met een leuke attentie bij bijzondere gelegenheden (geboorte, huwelijk, communie, pensioen, aantal jaren in dienst…)?

Want bij Curando zorgen we niet alleen voor onze zorgvragers, we zorgen ook voor jou! 

Bekijk onze openstaande vacatures hier!

Welbi brengt mensen uit je buurt samen om elkaar te helpen. Goedkoop en betrouwbaar voor wie helpende handen zoekt, gemakkelijk en fiscaal voordelig voor wie wil helpen. Zoek in je buurt, geef aan waarmee je wil helpen of waarvoor je iemand zoekt, en betaal nadien via de gratis app of je computer.

Eenvoudig, flexibel en betrouwbaar.

Word ook Welbi

Ons hart klopt voor u - Curando doet mee!

Curando neemt deel aan de campagne 'Ons hart klopt voor u', een initiatief van Zorgnet-Icuro, de koepel waartoe wij behoren.

Lees meer

Curando, zorg en wonen in 5 woonzorgzones

Je hebt graag de organisatie van je leven in eigen handen, ook op het moment dat je hulp of zorg nodig hebt.

Curando biedt acht verschillende zorgformules. Al onze diensten werken onderling vlot samen om voor iedere zorgvrager het gepaste aanbod samen te stellen. Door deze geïntegreerde werking kunnen wij jou dus steeds op maat ondersteuning bieden. In een katholieke traditie zijn wij sinds 1688 dienstbaar aan zieke en ouder wordende mensen. Trouw aan die traditie, en tegelijk hedendaags en innovatief, willen we blijven uitblinken in die dienstbaarheid. Je zal wellicht verrast zijn wat wij allemaal voor jou kunnen doen!

Nieuws

10 Juni 2024

Met trots kondigt vzw Curando de officiële opening aan van hun gloednieuwe woon- en zorgsite Sint-Jan Baptist in Spiere-Helkijn. De feestelijke ceremonie vond plaats op vrijdag 7 juni 2024 in aanwezigheid van enkele bijzondere buitenlandse gasten onder wie monseigneur Vincenzo Paglia, voorzitter van de Pauselijke Academie voor het Leven uit Rome.

Blog

12 Juni 2024
Lokaal dienstencentrum Mirte
Lokaal dienstencentrum Het Hertenbos
Lokaal dienstencentrum Flora

Nieuwsgierig naar onze activiteiten tijdens de zomermaanden? Ons nieuwste magazine vind je hier!