24 assistentiewoningen in de dorpskern van Sijsele!

24 assistentiewoningen in de dorpskern van Sijsele!

Groep van assistentiewoningen De Zilvertorens Sijsele, woonzorgzone Curando West

Brouwerijstraat 11-15
8340 Sijsele
050 36 86 36

Directeur:
Dhr. Dirk Snauwaert
dirk.snauwaert@curando.be

Woonassistent:
Mevr. Pauline Jacobus
pauline.jacobus@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Pauline Jacobus 
pauline.jacobus@curando.be

Zorgcampus in de dorpskern van Sijsele.

De assistentiewoningen zijn gelegen in de dorpskern van Sijsele, midden in een zorgcampus met onder meer het woonzorgcentrum De Stek, het Huis van het kind, het Huis van Oranje en het Sociaal Huis.

Ruime en comfortabele flats.

Elke flat is comfortabel ingericht en is voorzien van een vestiaire, open keuken, een woonkamer, twee slaapkamers, bergruimte en een ingerichte badkamer met inloopdouche. Een bijkomend toilet is voorzien voor bezoekers evenals een eigen autostaanplaats.

In elke flat is een oproepsysteem aanwezig dat in verbinding staat met de woonassistente. Hierdoor kan op elk moment hulp worden verleend. In de gemeenschapsruimte van het naastgelegen woonzorgcentrum De Stek kunnen alle residenten middagmalen consumeren, elkaar ontmoeten en deelnemen aan tal van activiteiten. Een terras of balkon maken het mogelijk om te genieten van de zon.

Dagprijs

Gelijkvloers:  € 52,37 / dag / flat
1ste verdiep: € 52,98 / dag / flat
2de verdiep:  € 53,60 / dag / flat
3de verdiep:  € 54,21 / dag / flat

Aan iedere bewoner die intekent wordt een blijvende korting gegeven van 7 euro/dag op de woonvergoeding en 1 euro/dag op de basis dienstverlening, dit ongeacht de grootte of de ligging van de flat.

Contact 

Wens je onze assistentiewoningen eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.