Gezellig tafelen in een groep van assistentiewoningen? 

Het kan! In Hof Onze Lieve Vrouw Hemelvaart bieden we gezonde, smakelijke en duurzame voeding aan waarbij we rekening houden met de wensen van onze mensen. 

Wist je dat naast de assistentiewoningen Hof Bladelin gelegen is? Het is een stadspaleis dat in 1435 werd gebouwd in opdracht van Pieter Bladelin. 

Wist je dat naast de assistentiewoningen Hof Bladelin gelegen is? Het is een stadspaleis dat in 1435 werd gebouwd in opdracht van Pieter Bladelin.

Groep van assistentiewoningen Hof O.L.V. Hemelvaart en Hof Bladelin, woonzorgzone Curando West

Naaldenstraat 17
8000 Brugge
050 34 34 83

Directeur:
Dhr. Dirk Snauwaert
dirk.snauwaert@curando.be

Woonassistent:
Mevr. Emelien Crevits
emelien.crevits@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Pauline Jacobus 
pauline.jacobus@curando.be

Wonen in het centrum van Brugge.

Hof O.L.V. Hemelvaart & Hof Bladelin is gelegen in het historisch centrum van Brugge. De 30 assistentiewoningen zijn comfortabel ingericht en aangepast aan de behoeften van de residenten. De residenten en hun bezoekers kunnen genieten van een kleine binnentuin en van een grote tuin met terras. De assistentiewoningen en beide tuinen zijn rolstoeltoegankelijk.

De gemiddelde oppervlakte van een flat is 60 m². Elke flat bevat een hal, woonkamer, een keuken met berging, een slaapkamer en een badkamer met inloopdouche. Iedere flat beschikt ook over de nodige veiligheidsvoorzieningen: rookdetectie, automatisch dovende kookplaten en een noodoproepsysteem. Verder ontvangen alle residenen een draagbaar personenalarmsysteem.

Dagprijs

De dagprijs varieert tussen 48,93 euro en 79,92 euro, naargelang de ligging, grootte en comfort van de flat.

Wens je onze assistentiewoningen eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.

 

Authentiek historisch stadspaleis

Wist je dat naast de assistentiewoningen Hof Bladelin gelegen is? Het is een stadspaleis dat in 1435 werd gebouwd in opdracht van Pieter Bladelin. Je leest er alles over op hun website.