Genieten op (leef)tijd

Zelfstandig wonen in een zorgzame omgeving.

Groep van assistentiewoningen Kasteeldomein Patershof, woonzorgzone Curando Oost

Kasteeldreef 9
8730 Beernem
050 83 17 33

Directeur:
Dhr. Dirk Notte

Woonassistent:
 

Diensthoofd sociaal werk:
Mevr. Isabel Spriet

Contacteer Kasteeldomein Patershof

Historiek

Kasteeldomein Patershof te Beernem, was meer dan een halve eeuw gekend als het klooster en bezinningsoord van 'De Paters'. Vanaf 1 juni 2013 kreeg het gerenoveerde gebouw door vzw Cura een nieuwe bestemming: 43 assistentiewoningen (of serviceflats) waar senioren kunnen "genieten op (leef)tijd". Het verleden en de toekomst verenigt zich.

Op 4 mei 2015 werden 33 assistentieflats geheroriënteerd naar zorgflats. Met deze stap willen we de bewoners van de zorgflats de ruimte van een assistentieflat bieden en deze combineren met de 24 uurs zorg en begeleiding van een woonzorgcentrum. Naast de 33 zorgflats biedt woonzorgzone Curando Oost met de site 'Kasteeldomein Patershof' nog steeds 10 assistentieflats (serviceflats) aan. 

Aangeboden assistentie in een oase van rust

De serviceresidentie kasteeldomein Patershof is gelegen nabij Brugge, in een oase van groen. Rust en privacy is één van de vele troeven. Niet alleen de residenten kunnen genieten van het domein. 

Kasteeldomein Patershof, dat zijn 10 huurappartementen waar men zich verzekerd weet van de gevraagde assistentie. Hier is het verantwoord wonen in een residentieel Beernems park. De natuur zorgt voor heerlijke rust en een prachtig uitzicht op waterpartijen, wandelpaden en dreven. Wij richten ons tot senioren (+ 65-jarigen), alleenstaand of koppel, die kiezen voor de toekomst.

Dagprijs

Appartement met één slaapkamer: 59,40 euro / dag
Appartement met één slaapkamer (2personen): 64,62 euro / dag

Appartement met twee slaapkamers (2 personen): 90,71 euro / dag

Wens je onze assistentiewoningen eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.