Groep van assistentiewoningen Ter Molen, woonzorgzone Curando Midden

Pensionaatstraat 19
8755 Ruiselede
051 59 14 90

Directeur:
Mevr. Jo Vettenburg

Woonassistent:
Mevr. Fanja Thoelen

Contacteer Ter Molen

Assistentiewoningen in woonzorgzone Curando Midden 

Pal tegenover woonzorgcentrum Sint-Jozef bevinden zich de twintig assistentiewoningen van Seniorie Ter Molen. 
Het zijn comfortabele flats voor senioren die nog zelfstandig kunnen wonen.

Begeleid maar toch zelfstandig wonen

Samen met de woonassistent en de sociale dienst wordt voor iedere bewoner bekeken wat de behoeften zijn en worden eventueel nog bijkomende thuiszorgdiensten georganiseerd. In elke flat is een oproepsysteem aanwezig dat in verbinding staat met het verzorgingsteam van woonzorgcentrum Sint-Jozef. Hierdoor kan op elk moment assistentie worden verleend.

Alle bewoners van Seniorie Ter Molen kunnen deelnemen aan de vele activiteiten van het Woonzorgcentrum Sint-Jozef en elke dag kunnen ze daar het middagmaal gebruiken.

Accomodatie

De flat bevat een inkom, berging, ingerichte keuken exclusief koelkast, living, slaapkamer, badkamer, aansluiting voor radio, TV en telefoon, noodoproepsysteem, parlofoon en centraal verluchtingsysteem. Er is een gemeenschappelijke ruimte en een prachtige tuin met uitzicht op Hostens molen. Verder is er een wasserette, centrale lift, garages en een fietsenberging ter beschikking.

Dagprijs

De dagprijs bedraagt 23,34 euro.

 

Wens je onze assistentiewoningen eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.