Wist je dat je in een dagverzorgingscentrum (DVC) naast verzorging ook terecht kan voor een zinvolle dagbesteding, warme en voedzame maaltijden en gezelligheid? 

Centrum voor dagverzorging Sint-Jan Baptist, woonzorgzone Curando Zuid

Elleboogstraat 21
8587 Spiere-Helkijn
056 14 31 51

Directeur:
Mevr. Karolin Vannieuwenhuyse
karolin.vannieuwenhuyse@curando.be

Diensthoofd woonzorg:
Mevr. Vera Sengier
vera.sengier@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Geertrui Ovaere
geertrui.ovaere@curando.be

Coördinator centrum voor dagverzorging
Mevr. Eline Declercq
eline.declercq@curando.be 

Welkom in het gloednieuwe centrum voor dagverzorging Sint-Jan Baptist

De landelijke en rustige faciliteitengemeente Spiere-Helkijn is een dagverzorgingscentrum rijker! In Sint-Jan Baptist komen opvang, verzorging en gezelschap samen onder één dak. Elke weekdag staan onze toegewijde medewerkers voor je klaar om je te verzorgen, te ondersteunen bij revalidatie of gewoonweg gezelschap te bieden, zodat jouw mantelzorger even op adem kan komen.

Geniet van een dag vol activiteiten zoals koken, lezen, handwerken of gezellige uitstapjes in een huiselijke sfeer, omringd door leeftijdsgenoten. Kies zelf welke activiteiten je wilt bijwonen en geniet 's middags van een heerlijke, verse en voedzame maaltijd. 

 

Of je nu een halve of volle dag komt, bij ons ben je altijd welkom.

Het Centrum voor Dagverzorging Sint-Jan Baptist is open van 8u30 tot 16u30, en indien nodig bieden we ook vervoer aan, inclusief rolstoeltoegankelijkheid. Ben je 65 jaar of ouder en op zoek naar een zinvolle dagbesteding? Kom naar het centrum voor dagverzorging (CDV) en beleef elke dag met plezier!

 

Geïntegreerd zorgaanbod

Wist je dat Curando een uitgebreid aanbod van zorg- en dienstverleningen aanbiedt? Zo kan je bij Curando ook terecht voor thuisverpleging, gezinszorg, warme maaltijden aan huis

 

Dagprijs 

  • Volle dag: 28,00 euro
  • Halve dag: 18,50 euro

 

Meer informatie?

Wens je ons dagcentrum eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.