Woonzorgcentrum De Stek behoort tot de Woonzorgvereniging De Stek vzw. Dit is een samenwerkingsverband tussen OCMW Damme en VZW Curando.

Woonzorgcentrum De Stek behoort tot de Woonzorgvereniging De Stek vzw. Dit is een samenwerkingsverband tussen OCMW Damme en VZW Curando.

Centrum voor kortverblijf De Stek, woonzorgzone Curando West

Brouwerijstraat 2
8340 Sijsele
050 67 28 50

Directeur:
Dhr. Dirk Snauwaert
dirk.snauwaert@wzvdestek.be

Woonzorgcoördinator:
Mevr. Els De Loof
els.deloof@wzvdestek.be

Sociale dienst:
Mevr. Sophie Hoeman
sophie.hoeman@wzvdestek.be

Vind tijdelijke opvang in woonzorgcentrum De Stek

In het woonzorgcentrum De Stek vind je het centrum voor kortverblijf. Een kortverblijf kan nodig zijn wanneer mantelzorgers, familieleden of andere hulpverleners afwezig zijn, of tijd nodig hebben om even op adem te komen. Ook na een ziekenhuisopname kan een opname in een kortverblijf aangewezen zijn.
De dienstverlening in De Stek is identiek aan die van het woonzorgcentrum. De toegelaten verblijfsperiode bedraagt 2 opeenvolgende maanden (60 dagen) en in totaal 3 maanden (90 dagen) in 1 jaar. De Stek biedt 7 woongelegenheden kortverblijf aan.

 

Dagprijs

De prijs voor een verblijf in het woonzorgcentrum De Stek varieert tussen € 63,20 en € 68,38 per dag.

Wens je het centrum voor kortverblijf eens te bezoeken of ben je op zoek naar bijkomende informatie? Contacteer ons telefonisch, per mail of via het contactformulier.

 

Centrum voor kortverblijf De Stek behoort tot de Woonzorgvereniging De Stek vzw. Dit is een samenwerkingsverband tussen OCMW Damme en VZW Curando.