Centrum voor kortverblijf Herdershove, woonzorgzone Curando Noord

Oude Oostendsesteenweg 95
8000 Brugge
050 45 40 50

Directeur:
Dhr. Frans Boone
frans.boone@curando.be

Diensthoofd woonzorg:
Mevr. Angelique Van Ooteghem
angelique.vanooteghem@curando.be

Diensthoofd sociaal werk:
Mevr. Sofie Bolle
sofie.bolle@curando.be

Woonzorgzone Curando Noord biedt kortverblijf aan in het woonzorgcentrum Herdershove, Brugge. Herdershove heeft 20 individuele woongelegenheden kortverblijf, waarvan 10 kamers voor oriënterend kortverblijf.

De dagprijs bedraagt 73,37 euro voor een kortverblijfkamer met balkon en 74,11 euro voor een kortverblijfkamer met terras.

Ook in de nieuwbouw werden kamers voor een tijdelijk verblijf ingericht. Deze nieuwe infrastructuur van het woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf Herdershove wordt deels gesubsidieerd door het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dit betekent dat je voor deze kamers voor elke verblijfsdag in de nieuwbouwkamers een infrastructuursubsidie krijgt van 6,07 euro (bedrag 2024). Dit forfait wordt als korting doorgerekend aan de bewoners van het woonzorgcentrum. De dagprijs voor een kortverblijf in de nieuwbouw bedraagt 77,66 euro. 

Wens je ons centrum voor kortverblijf eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.