Lokaal dienstencentrum De Brouwerij, woonzorgzone Curando West

Brouwerijstraat 2
8340 Sijsele
050 67 28 59

Directeur:
Dhr. Dirk Snauwaert
dirk.snauwaert@wzvdestek.be

Woonzorgcoördinator:
Mevr. Els De Loof
els.deloof@wzvdestek.be

Centrumleider:
Mevr. Nele Debbaut
nele.debbaut@wzvdestek.be 

Ontmoetingsplaats 

Lokaal dienstencentrum De Brouwerij is een ontmoetingsplaats gelegen in Damme, waar senioren samenkomen om te genieten van een breed gamma aan activiteiten, diensten en ondersteuning. Het centrum is gehuisvest op de zorgsite van de Brouwerijstraat, waar het een belangrijk onderdeel vormt van de gemeenschap. Op deze site vind je namelijk eveneens het woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf De Stek alsook de groep van assistentiewoningen De Zilvertorens Sijsele.
De Brouwerij is dagelijks open van 9.30 uur tot 17.00 uur. Het is een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen engageren en van elkaars gezelschap kunnen genieten. Het lokaal dienstencentrum heeft als doel om de sociale cohesie te versterken en het welzijn te bevorderen.

 

Geniet dagelijks van vers bereide maaltijden 

Op weekdagen kan je er terecht voor een warme maaltijd. De keuken van het woonzorgcentrum De Stek bereidt dagelijks een verse maaltijd. De prijs bedraagt 11,50 euro (soep, hoofdgerecht, dessert) inbegrepen. De menu vind je terug in het lokaal dienstencentrum en via onze facebookpagina.

 

Neem deel aan tal van activiteiten of krijg ondersteuning op maat

De Brouwerij voorziet in een divers en boeiend aanbod aan activiteiten, waaronder educatieve workshops, gezondheidsprogramma's, creatieve cursussen en nog veel meer.
Daarnaast biedt het dienstencentrum praktische diensten en ondersteuning aan. Dit omvat o.a. persoonlijke begeleiding, warme maaltijden aan huis, thuisverpleging en gezinszorg, vervoersdiensten, informatieverstrekking. Een maatschappelijk werker is op afspraak aanwezig en beantwoordt je vragen of verwijst je door. 

In De Brouwerij is ook een Welbipunt aanwezig. Meer informatie over dit online platform, waar je helpende handen om de hoek vindt,  lees je op de website.
 

 

Contact

Heb je interesse of zit je met enkele vragen?
Spring gerust eens binnen of neem contact op met de centrumleider, Nele Debbaut via nele.debbaut@wzvdestek.be of 0472 01 78 55.

 

Lokaal dienstencentrum De Stek behoort tot de Woonzorgvereniging De Stek vzw. Dit is een samenwerkingsverband tussen OCMW Damme en VZW Curando.