Welkom in lokaal dienstencentrum en centrum voor dagverzorging Den Tap! 

NIEUW: warme maaltijden aan huis! 

Lees meer

Lokaal dienstencentrum Den Tap, woonzorgzone Curando Midden

Aalterstraat 10
8755 Ruiselede
051 77 89 60

Directeur:
Mevr. Anneleen De Roo
anneleen.deroo@curando.be

Centrumleider lokaal dienstencentrum:
Mevr. Hanne Lambrecht
hanne.lambrecht@curando.be

LDC Den Tap, een ontmoetingsplaats.

Het lokaal dienstencentrum Den Tap is een ontmoetingsplaats van én voor senioren uit Ruiselede en omgeving. Het is een trefpunt voor informatie, advies, vorming en dienstverlening.
Den Tap organiseert tal van ontspanning-  en vormingsactiviteiten. Hiervoor kan samengewerkt worden met de met de lokale verenigingen. Informatievergaderingen omtrent gezondheidszorg zijn hier op hun plaats.

 

Wij zijn er voor je!

LDC Den Tap is verankerd in de buurt en is voor zijn bezoekers een centraal aanspreekpunt. Heb je vragen omtrent ondersteuning en zorg, dan kan je terecht bij onze sociale dienst. Tevens staan wij in voor het organiseren van hygiënische zorg. Wij beschikken over een ruime badkamer met aangepast bad waar je, al dan niet, met hulp gebruik kan van maken. Alle ruimten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

De uitgebreide werking wil een sociaal netwerk uitbouwen en op die manier mensen kansen bieden zodat ze langer in hun eigen omgeving kunnen wonen. Het lokaal dienstencentrum is een plek waar men vrienden kan treffen, kan deelnemen aan activiteiten allerhande. Elke middag kan je in ons restaurant terecht voor een middagmaal, mits reservering.

Het LDC is elke werkdag open van 9u00 tot 17u00.

 

Dagprijs

  • Volledige dag: 23,48 euro 
  • Halve dag: 15,17 euro

 

Wens je ons dagcentrum eens te bezoeken of ben je op zoek naar bijkomende informatie? Contacteer ons telefonisch, per mail of via contactformulier.