Lokaal dienstencentrum Flora, woonzorgzone Curando Oost

Bruggestraat 7
8730 Oedelem
050 65 85 45

Directeur:
Mevr. Inge Bisschop
inge.bisschop@curando.be

Diensthoofd thuiszorg
Mevr. Tine Rommel
tine.rommel@curando.be

Centrumleider:
Mevr. Katelijne Coppejans
katelijne.coppejans@curando.be

Lokaal dienstencentrum Flora staat open voor iedereen en in het bijzonder voor mensen met een beginnende zorgvraag. We maken het gezellig en bieden voor elk wat wils. Zorgen voor welzijn en elkaar ontmoeten zijn het belangrijkst.

 

Welkom in onze cafetaria

Op maandag-, dinsdag-, en donderdagnamiddag is de cafetaria open. Je kan er gezellig én aan een betaalbare prijs iets komen drinken.

 

Activiteiten in het lokaal dientencentrum

Vrijblijvend kan je in ons dienstencentrum deelnemen aan ontspannende activiteiten zoals onze spel- en kaartnamiddag op dinsdag. Op donderdag organiseren we bewegingsmomenten met onze wekelijkse gezondheidswandeling.

Flora is nog maar recent geopend, daarom is het aanbod aan activiteiten op vandaag nog beperkt. Vanaf september volgen andere activiteiten zoals informatiemiddagen over gezondheidszorg of creatievere activiteiten.
Je vindt een overzicht van onze activiteiten terug in ons tweemaandelijks magazine op https://mirte-beernem.blogspot.be

Heb je (zorg)vragen, of vragen i.v.m. ondersteuning rond zorg dan kan je ook hiervoor in Flora terecht.

 

Flora maakt deel uit van zorg- en dienstverlening van Curando Oost

Naast het dienstencentrum Flora vind je in de buurt ook lokaal dienstencentrum Mirte (Rollebaanstraat 10A, 8730 Beernem). Onze dienstencentra Mirte en Flora maken deel uit van de totaalzorg die Curando aanbiedt. Deze bestaat uit thuiszorg, dagverzorging, assistentiewoningen, kortverblijf en woonzorg.

In onze huizen ontmoet je naast onze medewerkers ongetwijfeld ook onze vrijwillgers. Zij zijn volwaardige medewerkers die elk verantwoordelijk zijn voor hun specifieke taak. Kortom, onze dienstencentra Mirte en Flora zijn, dankzij de samenwerking met professionelen, gebruikers en vrijwilligers, eigentijdse ontmoetingscentra. De komende jaren wordt ook buurtwerking belangrijk. Samenwerking met de buurt vergroot de kansen om zelfstandig te kunnen blijven wonen, leven en werken.

 

Contact

Heb je interesse of zit je met enkele vragen?
Spring gerust eens binnen of neem contact op met de centrumleider, Katelijne Coppejans via katelijne.coppejans@curando.be of 050 65 85 45