Op zoek naar ontmoeting en gezelligheid? 
Wil je graag jouw dag zinvol besteden?

Dan ben je bij Sint-Jan Baptist aan het juiste adres. Welkom in ons lokaal dienstencentrum! 

Lokaal dienstencentrum Sint-Jan Baptist , woonzorgzone Curando Zuid

Elleboogstraat 21
8587 Spiere-Helkijn
056 14 31 51

Directeur:
Mevr. Karolin Vannieuwenhuyse
karolin.vannieuwenhuyse@curando.be

Diensthoofd woonzorg:
Mevr. Vera Sengier
vera.sengier@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Geertrui Ovaere
geertrui.ovaere@curando.be

Centrumleider lokaal dienstencentrum:
Mevr. Eline Declercq
eline.declercq@curando.be

Welkom in dienstencentrum Sint-Jan Baptist in Spiere-Helkijn 

Op 22 april 2024 opent op de gloednieuwe woon- en zorgsite van Curando het nieuwe lokaal dienstencentrum Sint-Jan Baptist haar deuren.
Een lokaal dienstencentrum biedt ondersteuning voor mensen, vooral wanneer extra hulp om zelfstandig te blijven wonen welkom is. Je kan er terecht voor een breed aanbod aan activiteiten. Van informatief tot recreatief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een informatievoordracht over “Hoe werkt de zorgverzekering?”. Je kan er ook terecht in de brei- en tekenclub, een potje kaarten of rummikuben of lessen volgen zoals computer- of taalles.
Het dienstencentrum Sint-Jan Baptist ondersteunt ook bij activiteiten uit het dagelijkse leven. Je krijgt er hulp bij administratieve taken en je kan er terecht voor warme maaltijden of (basis) hygiënische verzorging. 
Zo biedt het lokaal dienstencentrum niet allen sociale en intellectuele stimulatie maar ook praktische hulp. In Sint-Jan Baptist draait alles om jouw welzijn en gemeenschapsgevoel.

 

Sint-Jan Baptist een woon- en zorgsite waar zorg en welzijn centraal staan.

Wist-je-dat je op de woon- en zorgsite van Curando nog meer dienstverleningen vindt? Neem zeker een kijkje in het gloednieuwe woonzorgcentrum, centrum voor dagverzorging en de assistentiewoningen.

 

Contact 

Heb je interesse of zit je met enkele vragen? Spring gerust eens binnen of neem contact op met de centrumleider, Eline Declercq via eline.declercq@curando.be of 056 14 31 51.