Welkom in het nieuwe woonzorgcentrum De Karmel in Waregem.

Welkom in het nieuwe woonzorgcentrum De Karmel in Waregem.

Woonzorgcentrum De Karmel, woonzorgzone Curando Zuid

Karmeldreef 74
8790 Waregem
056 35 29 11

Directeur:
Mevr. Anje Degraeve
anje.degraeve@curando.be

Sociale dienst:
Mevr. Severine Geeraert 
severine.geeraert@curando.be

Welkom in het woonzorgcentrum en centrum voor herstel 

Net buiten de stad Waregem vind je het gloednieuwe woonzorgcentrum en centrum voor herstel De Karmel. Op de site is het aangenaam verblijven dankzij de aanwezigheid van een stadsbos en een park. Bij de grote vijver kom je helemaal tot rust.

Het gebouw telt op vandaag 45 kamers. Wij bieden residentiële opvang aan, alsook kamers die volledig ingericht zijn voor het centrum voor herstel. Herstelverblijf is een zorgformule voor mensen die een tijdelijke nood hebben aan aangepaste zorgen. Je kan bij ons terecht voor opvang, verzorging en revalidatie. Een professioneel en enthousiast team helpt je bij je herstel. De sociale dienst gaat samen met jou op zoek naar de (zorg-)mogelijkheden waarop je na je herstelperiode een beroep kan doen.

Huiselijk en knus wonen? Het kan! 

In het woonzorgcentrum zijn alle kamers comfortabel ingericht. Iedere bewoner mag de kamer knus en huiselijk inrichten met persoonlijke spullen zoals bijvoorbeeld fotokaders, schilderijen... In de dagprijs zijn o.a. verzorging, maaltijden, incontinentiemateriaal, het wassen van bed- en badlinnen, onderhoud van de kamer, verbruik van water en elektriciteit.

In het centrum voor herstel zijn de kamers standaard ingericht met een comfortabel hoog-laagbed, een tv-toestel, een kleerkast, een relaxzetel. In de dagprijs zijn o.a. verzorging, maaltijden, incontinentiemateriaal, het wassen van bed- en badlinnen, onderhoud van de kamer, verbruik van water en elektriciteit, gebruik van televisie en koelkast.

Alle kamers zijn voorzien van een oproepsysteem. Hiermee kan de bewoner op elk ogenblik een medewerker bereiken.

Dagprijs

Woonzorgcentrum:

  • Eenpersoonskamer: 58,92 euro
  • Tweepersoonskamer: 55,92 euro

Centrum voor herstel:

  • Eenpersoonskamer: €63 per dag per persoon 
  • Tweepersoonskamer: €59 per dag per persoon

Contact

Wens je meer informatie?
Maak je graag een afspraak? Contacteer ons vrijblijvend. Onze collega’s helpen je graag verder.