• Home
  • News
  • Woonzorgcentrum Sint-Jozef wint demopakket Attractive 2 Wear

Woonzorgcentrum Sint-Jozef wint demopakket Attractive 2 Wear

13 April 2018

In het najaar van 2017 stelde woonzorgcentrum Sint-Jozef zich kandidaat bij In4care voor een gratis demopakket van Attractive2Wear. Woonzorgcentrum Sint-Jozef behoorde tot de gelukkigen die hiervoor uitgeloot werden.

 

Wat doet Attractive2Wear?

Het bedrijf bedacht een systeem om normale kledij van de zorgvrager op een creatieve manier aan te passen aan de specifieke zorgnoden. Deze discreet doorgevoerde kledingaanpassingen met magnetische sluitingen zijn amper zichtbaar,  waardoor de kledij aantrekkelijk en modieus blijft. De aanpassingen zelf gebeuren in een sociale werkplaats.
Meer info: http://www.atractive2wear.com 

 

Kledingstukken aangepast.

In december werd, tijdens een bezoek van de zaakvoerder van Attractive2Wear aan woonzorgcentrum Sint-Jozef, de dienstverlening van Attractive2Wear in al zijn facetten toegelicht. Via een handig verpakkingssysteem werden nadien enkele kledingstukken (broek, hemd, rok, onderhemd) naar de sociale werkplaats gestuurd waar de nodige aanpassingen werden doorgevoerd. Na een paar weken werd het demopakket via de post netjes afgeleverd in WZC Sint-Jozef. De kosten voor dit demopakket worden gedragen door In4Care, die op die manier Attractive2Wear beter bekend wilt maken. 

Op dit moment worden de kledingstukken bij enkele bewoners uitgetest en aan hun familie voorgesteld. De eerste indrukken zijn alvast heel lovend.