Wij, ieder met zijn vakbekwaamheid en specialisatie, of als vrijwilliger, zijn er vooral met ons hart, iedere dag opnieuw voor onze bewoners. 

Groep van assistentiewoningen Sint-Anna, woonzorgzone Curando Noord

Westkerkestraat 66
8480 Eernegem
059 29 08 72

Directeur:
Dhr. Patrick Vallé
patrick.valle@curando.be

Diensthoofd sociaal werk:
Mevr. Sofie Bolle
sofie.bolle@curando.be

Uitbreiding diensten woonzorgzone Curando Noord.

Sinds juni 2018 biedt woonzorgzone Curando Noord naast haar gekende diensten in de regio van Sint-Pieters Brugge m.n. woonzorgcentrum Herdershove, centrum voor kort- en herstelverblijf Herdershove, dagverzorgingscentrum De Moerbei en Cura thuisverpleging – nu ook diensten in Eernegem aan.

Zelfstandig wonen.

Naast het woonzorgcentrum en het centrum voor kortverblijf kunnen de inwoners van Bekegem, Ichtegem en Eernegem bij ons terecht voor een verblijf in één van onze assistentiewoningen.
De groep telt 17 flats die over 1 slaapkamer beschikken en een oppervlakte hebben van 62,2 m². De overige 2 flats hebben een oppervlakte van 97,1 m² en beschikken over een 2 slaapkamers met een ruim terras. Alle flats zijn rolstoeltoegankelijk en beschikken over een mooie en praktische ingerichte keuken. De doucheruimte met toilet is rechtstreeks verbonden met de slaapkamer.

Verbinding.

Via de gemeenschappelijke gang is er een directe verbinding met het WZC, de cafetaria en de administratieve diensten. De gemeenschappelijke ruimtes zijn er voor alle bewoners. De flatjes kunnen naar eigen smaak aangekleed en bemeubeld worden.

Dagprijs

De kostprijs voor een eenpersoonskamer flat bedraagt: 39,99 euro per dag.
De prijs voor een tweepersoonskamer flat is: 53,33 euro per dag.

Wens je onze assistentiewoningen eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.