Gedurende een langere periode zorg nodig?

Een centrum voor kortverblijf biedt tijdelijk verzorging en opvang aan. Is een verblijf in een centrum niet wenselijk? 

Bekjk dan zeker ook onze dienstverlening Cura thuisverpleging en gezinszorg. 

Cura thuisverpleging

Centrum voor kortverblijf Marialove, woonzorgzone Curando Zuid

Gauwelstraat 24
8551 Heestert
056 64 44 01

Directeur:
Mevr. Karolin Vannieuwenhuyse
karolin.vannieuwenhuyse@curando.be

Diensthoofd woonzorg:
Mevr. Vera Sengier
vera.sengier@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Geertrui Ovaere
geertrui.ovaere@curando.be

Woonzorgzone Curando Zuid biedt kortverblijf aan in het woonzorgcentrum Marialove, Heestert. Van de 8 woongelegenheden kortverblijf hebben er 5 een bijkomende erkenning als oriënterend kortverblijf.

Dagprijs 

De nieuwe infrastructuur van het woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf Marialove wordt deels gesubsidieerd door het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dit betekent dat WZC Marialove voor elke verblijfsdag in de nieuwbouwkamers een infrastructuursubsidie krijgt van 6,07 euro (bedrag 2024). Dit forfait wordt als korting doorgerekend aan de bewoners van het woonzorgcentrum.

De dagprijs voor een kamer kortverblijf op de afdeling De Harp bedraagt 64,95 euro. De dagprijs voor een kamer voor kortverblijf gelegen op de afdeling de Vleugel bedraagt 71,70 euro. Voor een verblijf op de afdeling De Citer betaal je 71,63 euro per dag.

 

Contact

Wens je ons centrum voor kortverblijf eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.