"Toevalligheden zijn zachte duwtjes van het universum om jouw leven een nieuwe wending te geven." - Olaf Hoenson

"Toevalligheden zijn zachte duwtjes van het universum om jouw leven een nieuwe wending te geven." - Olaf Hoenson 

"Toevalligheden zijn zachte duwtjes van het universum om jouw leven een nieuwe wending te geven." - Olaf Hoenson

Lokaal dienstencentrum De Symfonie, woonzorgzone Curando Zuid

Gauwelstraat 24
8551 Heestert
056 64 44 01

Directeur:
Mevr. Anje Degraeve

Diensthoofd sociaal werk:
Mevr. Geertrui Ovaere

Diensthoofd woonzorg:
Mevr. Conny Vervaeke

Centrumleider lokaal dienstencentrum:
Mevr. Severine Geeraert

Contacteer De Symfonie

Lokaal dienstencentrum “De Symfonie”.

Sinds kort heeft woonzorgzone Curando Zuid naast zijn gekende woonzorgcentrum Marialove, centrum voor kortverblijf en thuisverplegingsdienst Cura, er ook een lokaal dienstencentrum “De Symfonie” bij.

Buurtbewoners, in het bijzonder mensen met een beginnende zorgvraag vanuit de regio Groot-Zwevegem, kunnen er terecht voor gezelligheid en ‘samenklank’.
Met de opening van het lokaal dienstencentrum “De Symfonie” willen wij onze bezoekers op een kwaliteitsvolle manier, zo lang mogelijk zelfstandig thuis laten wonen en tevens laten genieten van onze diensten. De Symfonie is open van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30.

Een plaats voor samenzijn en gezelligheid en samenklank.

We organiseren wekelijks tal van ontspannende activiteiten (bvb. kaarting, turnuurtje, wandeltocht, …) Er zijn ook informatienamiddagen over onderwerpen met betrekking tot gezondheidszorg (bvb. het wonen met zorg in de toekomst, wat is dementie, …) of i.v.m.  financiële tussenkomsten (bvb. tegemoetkoming hulp aan derden, zorgverzekering, …) Er kan ook deelgenomen worden aan vormingsactiviteiten (bvb. computercursussen, talen, …)  Daarnaast kan je altijd gebruik maken van onze ondersteuning rond hygiënische zorg; onder meer door gezondheidsadvies (bvb. het meten van de bloeddruk, voedingsadvies, …) of door je te helpen bij het nemen van een bad of douche.

 

“De Symfonie” is ook een plaats van ontmoeting. Je kan bij ons dagelijks terecht in de cafetaria die open is van 14u30 tot 17u30. Ook maaltijden zijn aan een betaalbare prijs te verkrijgen. Deze kunnen in het lokaal dienstencentrum genuttigd worden tussen 11u30 en 13u00 of afgehaald worden.
Heb je vragen, dan kan je steeds terecht bij mevr. Severine Geeraert, centrumleider woonzorgzone Curando Zuid.