Een centrum voor dagverzorging biedt 65-plussers (senioren en ouderen) opvang, zorg en activiteiten aan.

Centrum voor dagverzorging Mariaburcht, woonzorgzone Curando Midden

Zuster Adriennestraat 1
8720 Dentergem
051 23 49 66

Directeur:
Merv. Heidi Van Doorne
heidi.vandoorne@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Nele Verbeke
nele.verbeke@curando.be

Coördinator centrum voor dagverzorging
Mevr. Evi Ameele
evi.ameele@curando.be 

In het centrum voor dagverzorging Mariaburcht kan elke 65-plusser elke weekdag terecht voor opvang en verzorging. Curando streeft ernaar de bezoeker zo lang mogelijk in zijn thuisomgeving te laten functioneren en de mantelzorger zo goed mogelijk te ondersteunen.

Onze medewerkers staan zeven dagen op zeven klaar om de bezoekers een actieve, zinvolle en kwaliteitsvolle dag aan te bieden en sociaal contact te stimuleren. Aan deze activiteiten kan naar eigen behoefte deelgenomen worden. In het gezelschap van leeftijdsgenoten genieten bezoekers ’s middags van een dagverse en voedzame maaltijd.

Centrum voor dagverzorging Mariaburcht is elke weekdag open. Bezoekers kiezen zelf om één of meerdere (volle of halve) dagen langs te komen. Voor wie niet op eigen initiatief naar het dagcentrum kan komen, staan
wij in voor vervoer, ook voor rolstoelgebruikers. Bezoekers kunnen tevens gebruikmaken van de verzorging en de accommodatie van het woonzorgcentrum Mariaburcht.

Dagprijs

  • Volledige dag: 26,00 euro
  • Halve dag: 16,84 euro
  • Weekend volle dag: 30,97 euro
  • Weekend halve dag: 21,79 euro
  • Avondopvang: 7,65 euro

Wens je ons centrum voor dagverzorging eens te bezoeken, of ben je op zoek naar bijkomende informatie dan kan je ons telefonisch bereiken of mailen via het contactformulier.