Welkom op de site van De Karmel.

Tijdelijk nood aan residentiële opvang, neem een kijkje op de pagina van het woonzorgcentrum De Karmel. 

Woonzorgcentrum

Centrum voor kortverblijf De Karmel, woonzorgzone Curando Zuid

Karmeldreef 74
8790 Waregem
056 35 29 11

Directeur:
Mevr. Karolin Vannieuwenhuyse
karolin.vannieuwenhuyse@curando.be

Diensthoofd trajectzorg:
Mevr. Geertrui Ovaere
geertrui.ovaere@curando.be

Medewerker sociale dienst:
Mevr. Severine Geeraert
severine.geeraert@curando.be

Net buiten de stad Waregem vind je het woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf De Karmel.

Het oriënterend kortverblijf bevindt zich in het woonzorgcentrum De Karmel. Van 9 woongelegenheden kortverblijf hebben 9 een bijkomende erkenning als oriënterend kortverblijf. Deze zorgvorm biedt aan betrokkenen de kans en de nodige tijd om de noodzakelijke zorg en ondersteuning te organiseren.

Wanneer een terugkeer naar huis niet mogelijk blijkt te zijn, dan garandeert deze zorgvorm een goede voorbereiding op een verblijf in een aangepaste woonzorgvorm. Binnen onze zorggroep bieden wij tal van zorgformules aan. Naast residentiële zorg kan je bij ons ook terecht voor thuiszorgondersteunende diensten (thuisverpleging, gezinszorg, warme maaltijden aan huis, dagverzorging, assistentiewoningen).  

Op de site van de Karmel is het aangenaam vertoeven dankzij de aanwezigheid van een stadsbos en een park. Bij de grote vijver en met zicht op prachtige kunstwerken kom je helemaal tot rust.

De kamers van het centrum voor kortverblijf zijn standaard voor jou ingericht. Bij de aanmelding kan je kiezen voor een één- of tweepersoonskamer. 

Dagprijs

De nieuwe infrastructuur van het woonzorgcentrum en centrum voor kortverblijf De Karmel wordt deels gesubsidieerd door het Agentschap Zorg en Gezondheid. Dit betekent dat WZC De Karmel voor elke verblijfsdag in de nieuwbouwkamers een infrastructuursubsidie krijgt van 6,07 euro (bedrag 2024). Dit forfait wordt als korting doorgerekend aan de bewoners van het woonzorgcentrum.

  • Eenpersoonskamer: 73,89 euro
  • Luxe eenpersoonskamer: 107,36 euro 
  • Tweepersoonskamer: 69,19 euro 

Contact

Wens je meer informatie?
Maak je graag een afspraak? Contacteer ons vrijblijvend. Onze collega’s helpen je graag verder.