• Home
  • News
  • Curando treedt op als beheersinstantie voor Residentie Curaremos in Tielt.

Curando treedt op als beheersinstantie voor Residentie Curaremos in Tielt.

11 Oktober 2016

Op de hoek van de Kroonstraat en de Oude Stationstraat in Tielt werden er onlangs enkele oude arbeidershuizen afgebroken. Op deze plaats komen 21 assistentiewoningen. Als alles volgens plan verloopt zullen de senioren er vanaf 1 januari 2018 hun intrek in nemen.

 

De residentie heeft woningen met één of twee slaapkamers, een badkamer, een keuken en een ruime leefruimte. Daarnaast is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte, een aangepaste badkamer indien meer zorg nodig is, een overdekte parking, fietsenstalling en extra bergruimte.
De nieuwbouw wordt gerealiseerd door Chris Vuylsteke Groep nv uit Meulebeke. Voor verkoop van de flats tekent Panorama Vastgoed uit Kortrijk. Curando treedt op als beheersinstantie en staat in voor het beheer en verhuur van de flats en voor de zorgcoördinatie.

 

Curaremos betekent letterlijk “wij zullen zorgen” en dat is de belofte die Curando Midden maakt in deze groep van assistentiewoningen. De  residenten kunnen volledig zelfstandig wonen maar dankzij de aanwezigheid van een woonassistente  en een conciërge hebben zij de geruststelling dat er altijd iemand is waarop zij een beroep kunnen doen.

 

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar de website: www.curaremos.be