De Alzheimer Code 2017

12 Juni 2017

In de periode van 15/09/2017 tot en met 15/11/2017 loopt in Vlaanderen en Brussel de tweede editie van 'De Alzheimer Code'. De initiatiefnemers – de Alzheimer Liga Vlaanderen, het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen en Hellebosch vzw – werken samen met een groot aantal partners uit de wereld van kunst en cultuur, zorg en welzijn, onderwijs, erfgoed en de media.

Musea, cultuur- en gemeenschapscentra en bibliotheken openen in het najaar van 2017 hun deuren voor ‘De Alzheimer Code’. Ook regionale expertisecentra dementie, lokale woonzorgcentra, OCMW’s, familiegroepen (jong)dementie, erfgoedverenigingen, scholen, kunstacademies en andere organisaties en instellingen nemen initiatieven en presenteren programma’s rond het thema ‘dementie’.

Aan dit project nemen ook de woonzorgzones Curando Oost en West deel. In deze zones kan je vanaf september hun initiatieven bewonderen. In woonzorgzone Oost gaan bewoners met bloemen cratief te werk. In woonzorgzone West wordt een tentoonstelling opgezet met een uiteenstelling van kruisbeelden en mandala's. 

Volg dus zeker onze blogpagina

Ook op de website van de Alzheimercode kan je over onze beide projecten heel wat informatie terugvinden. 

 

Meer informatie over het project is te vinden op de website: http://alzheimercode.be/ 

 

 

De Alzheimer Code