• Home
  • News
  • Woonzorgcentrum Herdershove breidt uit met 25 kamers

Woonzorgcentrum Herdershove breidt uit met 25 kamers

1 Juni 2021

Op de site van woonzorgcentrum Herdershove zijn de werken gestart voor de uitbreiding en een herbestemming van een deel van het huidige gebouw. De werken moeten in de zomer van 2022 afgerond zijn.
Hierbij breidt het woonzorgcentrum uit van 180 naar 205 woongelegenheden. De nieuwe kamers zullen ruim en modern ingericht worden en zullen afgewerkt zijn in de zomer van 2022.

Wat brengt de toekomst in Herdershove?
“Naast de uitbreiding van ons woonzorgcentrum zetten we nog in op andere projecten. Sinds maart kunnen ouderen uit de regio Brugge bij ons genieten van een warme maaltijd aan huis. En volgend jaar krijgt Herdershove een bijkomende erkenning als oriënterend kortverblijf. We plannen ook een uitbreiding van onze capaciteit van de dagopvang” zegt zonaal directeur Frans Boone.

Met deze nieuwe dienstverleningen groeit Herdershove naar een totaal pakket van diensten om mensen naargelang hun zorgvraag zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen, thuis of residentieel. Om de beleving van onze bewoners en hun bezoekers te verhogen worden de tuinen verder aangelegd en ingericht met moestuinen, planten en bomen en heel wat dieren. Het moet er aangenaam wandelen en zitten worden.

Meer informatie

Frans Boone, zonaal directeur woonzorgzone Curando Noord
Vzw Curando O.L.V. van 7 Weeën Ruiselede
Oude Oostendsesteenweg 95, 8000 Brugge
tel. 050 45 40 50
gsm 0495 80 37 22
frans.boone@curando.be